-

Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan

Lagi kisah tentang alfalfa. Siapa yang pentingkan kesihatan & kecantikan diri mesti dah sedia maklum bahawa alfalfa adalah supplement yang sesuai untuk semua orang, tak kira tua atau muda, lelaki juga wanita. Alfalfa mempunyai fungsi istimewa seperti kacip fatimah. Ibu yang mengandung & menyusukan take note yang anda tak boleh makan kacip fatimah ye! Tapi anda boleh makan alfalfa untuk mendapat kesan seperti kacip fatimah. Ramai yang salah anggap alfalfa ni sekadar milk booster. No! No! No! Khasiat afalfa lebih daripada itu.Anda boleh baca 1001 kebaikan Alfalfa di sini. Jom kita tengok testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan.
testimoni Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan
 
saya nak berkongsi testimoni seorang pelanggan saya. Cik Yuniz ni anak dara ye, bukan mak dara. Hihi…mula-mula saya ingatkan beliau dah bersuami sebab tak ramai anak dara yang mementingkan penjagaan diri especially kat kawasan bawah tu. Kita berkenalan dengan Cik Yuniz dulu. Beliau mengalami masalah Urinary Track Infection (UTI) atau bahasa mudahnya  kencing kotor. Disebabkan UTI, beliau mengalami masalah keputihan yang teruk sampai keluar cecair hijau. Cik Yuniz dah bosan makan ubat klinik sebab keputihan ni on & off. Dah ok, datang semula. jadi, beliau ambik keputusan untuk merawat keputihan dari dalam dengan Alfalfa Shaklee di samping mengamalkan petua menghilangkan keputihan dalam masa 14 hari yang saya share di sini. Jom baca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan dari Cik Yuniz.
testimoni alfalfa untuk kep Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan
Teruja membaca testimoni pengguna Alfalfa Shaklee atasi keputihan? Anda ada masalah keputihan? Jom dapatkan Alfalfa anda hari ini. Hubungi saya untuk order.
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee Atasi Keputihan

Keistimewaan Dan Khasiat Alfalfa Shaklee

Alfalfa merupakan herba tradisional masyarakat barat, Ia digunakan untuk tujuan kesihatan terutamanya bagi wanita baru bersalin. Oleh kerana alfalfa mempunyai 1001 kebaikan, Dr.Shaklee merumuskan alfalfa menjadi supplement Alfalfa Shaklee yang memberi manfaat kepada jutaan pengguna. Jom saya ceritakan keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee.

alfalfa shaklee Keistimewaan Dan Khasiat Alfalfa Shaklee

Keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee

 Alfalfa kaya dengan vitamin & mineral. Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang.  Ia juga mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan. Alfalfa bermanfaat dalam penyerapan protein, dan karbohidrat. Alfalfa juga bertindak sebagai pembersih darah.

Alfalfa membantu mengatasi penyakit Endometriosis, mengecutkan cyst & fibroid, mengatasi keputihan dan senggugut, milk booster, meningkatkan kesuburan, mengatasi masalah kekeringan ketika bersama, membantu masalah telur (ovum) tak matang, menguruskan badan, dan juga:

1.    Merawat masalah pencernaan

2.    Mengawal kadar kolestrol dalam darah

3.    Menghapuskan kolestrol buruk ‘LDL’ dari tubuh

4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok

5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah

6.    Mencegah edema – Pengumpulan air dalam badan

7.    Mengurangkan simptom menopous

8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan

9.    Merawat masalah sembelit.

10.  Menyahkan toksin dalam tubuh

11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi

12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh

13.  Membantu masalah penghadaman

14.  Membantu membanyakkan susu (milk booster)

15.  Mengurangkan masalah pundi kencing

16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati

17.  Meningkatkan kesihatan prostat

18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita

19.  Menghangatkan hubungan suami isteri

20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Ada bermacam jenama alfalfa di pasaran, kenapa Alfalfa Shaklee adalah yang terbaik? Apakah keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee berbanding alfalfa jenama lain?

1.  Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)

2.  Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia

3.  Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji

4.  Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi

5.  Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit

6.  Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

7.  Membersihkan hati

8.  Membantu melengkapkan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang

Banyak betul keistimewaan dan khasiat Alfalfa Shaklee kan? Anda nak cuba sebotol? Hubungi saya sekarang untuk mendapatkannya dengan harga istimewa.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Keistimewaan Dan Khasiat Alfalfa Shaklee

Resepi ESP Shaklee

Ramai yang bertanya, macam mana rasa ESP? Apa resepi ESP Shaklee?  Eiiii saya tak boleh minum soya. Kembang tekak. Saya cuma tersenyum. Sebenarnya ESP ni bukan saja mempunyai banyak kebaikan & khasiat, malah sangat sedap kalau kita tau resepinya. Sayang sangat kalau kita tak manfaatkan kebaikan & khasiat ESP ni, terutamanya bagi ibu yang mengandung dan mereka yang sedang mencuba untuk mengandung. Semua resepi kat bawah ni saya dah cuba. Favourite saya? ESP + sirap. Sempoi! Jadilah sirap bandung. Cuba anda tengok resepi ESP Shaklee kat bawah ni. Mesti terliur kan?
cara bancuh esp1 Resepi ESP Shaklee
RESEPI ESP SHAKLEE
[✔] ESP + Air suam

[✔] ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
[✔] ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
 
cara bancuh esp 3 300x228 Resepi ESP Shaklee
[✔] ESP + Susu Anmum
[✔] ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
[✔] ESP + Nesvita 3in1
[✔] ESP + jus twister tropicana
[✔] ESP + Ribena
[✔] ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
[✔] ESP + Milo/Horlicks
[✔] ESP + sirap
[✔] ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend)
[✔] ESP + KOKO + OAT
[✔] ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL
[✔] ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air masak (blend)
[✔] ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
[✔] ESP + meal shakes + MILO
[✔] ESP + Nestle Bliss 
cara bancuh esp 2 212x300 Resepi ESP Shaklee

ESP dibancuh dengan air yogurt Nestle Bliss

[✔] ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + susu tepung
[✔] ESP + kurma + badam + avocado + ais (blend sekali)
Sedap kan resepi ESP Shaklee yang saya share tadi? Rasa macam nak minum sekarang. Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang untuk mendapatkan ESP anda.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Resepi ESP Shaklee

Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee

Kali ni saya nak kongsikan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee. Ramai yang tahu ESP Shaklee adalah vitamin baik yang sesuai diminum oleh ibu mengandung. Selama ni ramai yang beranggapan bahawa semasa hamil, ubat yang kita dapat dari klinik sudah memadai. Cukup ke?
TTC Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
Bagi ibu yang mengalami morning sickness yang teruk, ubat klinik memang tak tertelan. Nak makan pun tak berselera. Macam mana baby dalam perut nak dapat khasiat untuk perkembangan yang baik? Jawapannya ialah ESP. Walau teruk mana pun loya-loya yang dialami, Insya Allah ibu-ibu masih berselera untuk minum ESP jika betul cara bancuhannya. Banyak faedah & kebaikan ESP Shaklee untuk ibu mengandung.  Rugi tau, kalau tak minum. Kali ni saya nak kongsikan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee.
Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
 Antara kebaikan ESP untuk ibu mengandung ialah:
 
[/] Membentuk organ, pancaindera, & sistem tubuh bayi.
[/] ESP membantu badan membina sel tubuh sihat yang mampu  menyerap 99% daripada khasiat makanan yang diambil.
[/] Persediaan awal ibu bagi menyusukan bayi.
 
Hari ni saya nak kongsi testimoni seorang customer saya. Puan Shikin mengandung 10 minggu dan mengalami masalah morning sickness yang agak teruk. Sampai tak larat nak bangun dibuatnya. Nak pulak, kena layan karenah anak sulung yang berusia setahun. Bayangkanlah betapa aktifnya anak umur setahun!Panjat sana, panjat sini. Lompat sana, lompat sini. Saya cadangkan Puan Shikin untuk mencuba ESP.Alhamdulillah dah hampir 2 minggu Puan Shikin menggunakan ESP dan ini adalah testimoni beliau:
testimoni esp vitamin booth Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee
Menarik kan testimoni ibu mengandung menggunakan ESP Shaklee yang saya kongsikan tadi? Ibu yang loya teruk pun masih berselera minum ESP. Dengan syarat, anda tahu resepi yang betul. Berminat untuk mencuba ESP Shaklee? Hubungi saya sekarang.
 
Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Ibu Mengandung Menggunakan ESP Shaklee

Kebaikan Alfalfa Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Ianya sangat berkhasiat untuk kesihatan lelaki. Ianya juga sesuai dimakan oleh wanita tak kira anak dara atau yang sudah berkahwin & melahirkan anak.  Di antara kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita  ialah :
alfalfa shaklee Kebaikan Alfalfa Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita
 
Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita:
 1. Bertindak seperti kacip fatimah
Bagi wanita yang sayangkan suami, Alfalfa Shaklee sememangnya vitamin wajib untuk anda. Ia berfungsi menjaga kecantikan oragan peranakan & bahagian sulit wanita. Ia membantu mengatasi mesalah senggugut, keputihan, berbau, masalah kekeringan ketika bersama & menghangatkan hubungan intim bersama suami.
2. Milk Booster bagi ibu menyusu
Bagi membanyakkan susu badan, anda boleh mengamalkan perkara asas penyusuan & mengambil Alfalfa Shaklee.
3. Melegakan sakit sendi dan belakang. 
Jika anda sering sakit sendi & sakit belakang, Alfalfa Shaklee membantu menghilangkan kesakitan yang anda alami.
4. Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
Satu lagi kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah mencergaskan badan. Lesu & stress berpunca daripada bahan toksin yang terkumpul didalam badan. Selepas anda detox dengan Alfalfa Shaklee, anda akan merasai perbezaanya.
5. Memberi kelegaan semasa haid. 
Alfalfa Shaklee juga membantu melegakan senggugut & PMS.
6. Memulihkan urat selepas bersalin
Pengambilan Alfalfa Shaklee selepas bersalin bukan sahaja membantu membanyakkan susu malah ia juga memulihkan urat-urat yang kembang sepanjang terpoh kehamilan.
7. Bagus untuk elergi dan ekzema 
Anda mengidap ekzema atau elergik? Satu lagi kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita ialah is membantu mengatasi dua masalah tersebut dengan menyahtoksin.
8. Merawat asma 
Anda pengidap asma? Alfalfa Shaklee boleh membantu anda.
9. Mencuci usus bagi membuang toksik 
Ia membantu menyahtoksin dan dalam masa yang sama membantu masalah penghadaman dan pencernaan
10. Meneutralkan asid dalam badan 
Kebaikan Alfalfa Shaklee untuk lelaki dan wanita yang seterusnya ialah membantu meneutralkan asid di dalam badan supaya berada dalam ph yang sesuai.
11. Membesar dan menegangkan payudara
Berita baik untuk para wanita, Alfalfa Shaklee membantu mencantikkan payudara anda.
12. Melegakan sembelit 
Anda selalu sembelit? Amalkan Alfalfa Shaklee & jangan lupa minum air secukupnya.
Anda boleh membaca khasiat Alfalfa Shaklee yang lain di sini.  Menarik bukan? Banyak betul kebaikan Alfalfa Shaklee. Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga istimewa yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Kebaikan Alfalfa Shaklee Untuk Lelaki Dan Wanita

Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee

Saya kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Selalunya orang kata, kalau menyusukan anak susah nak berdiet. Memang betul! Sebab bila kita susukan anak, perut ni kejap-kejap lapar. Mulut pulak asyik nak mengunyah je. Macam mana lah nak berdiet? Nak makan ubat kurus takut pulak, karang tak pasal-pasal anak sakit. Mak nak melawa, anak pulak sakit.

breastfeeding Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee
Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Dengan Set Kurus Shaklee


Dengan set kurus Shaklee anda tak perlu risau sebab semua vitamin dalam set ini vitamin adalah semulajadi & takkan bagi apa2 kesan buruk kepada baby. Berdasarkan pengalaman saya, bukan saje saya kurus, malah susu makin banyak.  Eh…macam mana pulak susu boleh banyak? Meh saya ceritakan satu-persatu. Mula-mula jom berkenalan dengan set kurus Shaklee. Set ni terdiri daripada tiga komponen iaitu bakar, buang & bina.

Bakar tu maksudnya memecah & membakar lemak-lemak & kolesterol berlebihan yang bersarang kat dalam badan kita ni. Buang pulak maksudnya membuang atau flush segala macam toksin yang ada kat dalam badan. Yelah, dah bakar lemak-lemak tu mesti lah buang dari badan, kalau tak semua berkumpul dalam badan kita. Macam mana nak kurus?  Bina bermaksud kita bina otot supaya takde jadi daging menggelebeh. Ketiga-tiga elemen ni penting untuk mendapatkan berat yang ideal & bentuk badan yang cantik. Jadi, kita boleh kuruskan badan dengan cepat sambil menyusukan anak dengan set kurus Shaklee.

LANGKAH PERTAMA: BAKAR
lecithin+&+omega+guard Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee
LECITHIN ATAU OMEGA GUARD
 
 
LANGKAH KEDUA: BUANG
ALFALFA+&+HERBALAX Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee
ALFALFA ATAU HERBALAX
 
LANGKAH KETIGA: BINA
CINCH+&+ESP Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee
 
CINCH ATAU ESP
 
Set kurus yang saya ambil terdiri daripada ESP, lecithin & herbalax. Alhamdulillah memang berkesan & anak pun tak meragam. Dalam masa yang sama, susu saya makin banyak. Nak tau vitamin mana yang sesuai untuk anda? Hubungi saya untuk free consultation. Saya akan bagi vitamin ikut bajet anda.

Kalau anda beli set ini dengan saya, anda bukan sahaja dapat produk yang hebat, tapi anda juga akan dapat:

 ~ Free consultation tentang cara pemakanan vitamin yang BETUL supaya cepat kurus
~ Percuma Ebook Cara Makan Vitamin Shaklee
ebook 300x279 Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee
~Percuma Ebook Kurus Dengan Shaklee
~ Percuma consultation tentang diet harian
~ Free consultation tentang jadual exercise
~ Saya akan add anda ke group khas

Menarik kan? Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang kalau anda nak kuruskan badan sambil menyusukan anak dengan Set Kurus Shaklee. Pakej dengan harga  menarik menanti anda. 

Cik Puan Nurul 2 300x170 Kuruskan Badan Sambil Menyusukan Anak Dengan Set Kurus Shaklee

Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster

Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Sesuai untuk kaum wanita tak kira anak dara atau yang sudah berkahwin. Di antara khasiat alfalfa ialah ia bertindak sebagai milk booster bagi ibu yang menyusukan dengan syarat jangan lupa amalkan perkara asas penyusuan. Rasa teruja sangat bila dapat testimoni baru dari customer.
testimoni Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster
Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster 
Testimoni ni dari   Puan Gee yang  menyusukan baby 8 bulan. Kebelakangan ni susu merudum sebab kerja pejabat yang makin banyak. Saya cadangkan beliau ambil ESP & Alfalfa. Bukan itu sahaja, saya juga berikan tips-tips untuk menambah susu.  Alhamdulillah Puan Gee dah makan seminggu & inilah feedback yang diberikan.
testi alfalfa Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster

Seronok kan baca testimoni Alfalfa sebagai milk booster di atas?  Anda juga boleh membaca testimoni Alfalfa sebagai milk booster dari seorang ibu yang menyusukan triplet di sini. Oh ya! Alfalfa bukan sekadar milk booster. Sambil tambah susu anda akan dapat khasiat lain seperti yang dinyatakan di atas. Kalau anda nak cuba Alfalfa, boleh hubungi saya sekarang. Insya Allah anda tak akan menyesal laburkan duit untuk Alfalfa Shaklee.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Testimoni Alfalfa Sebagai Milk Booster

Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

Program Kesejahteraan Keluarga @ Family Wellness Set ini merupakan set yang wajib ada disetiap rumah kerana ianya berfungsi untuk membantu meningkatkan kesihatan anda sekeluarga secara menyeluruh. Ia memberikan tenaga berterusan dan meningkatkan imuniti anda sekeluarga dengan menjaga kesihatan tubuh badan & organ-organ dalaman. Setiap keluarga perlu mengamalkan family wellness set Shaklee untuk kesihatan seisi keluarga.
happy family on the floor 300x199 Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga
Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga
Set ini terdiri daripada:
ESP
~ESP merupakan sumber protein biologi lengkap  yang berasaskan tumbuhan yang secara semula jadi.
~ Ia rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. 
~ Ia memberi tenaga
~ membantu melancarkan penghasilan SUSU IBU
~ penting untuk kelenjar dan tumbesaran
~ mencantikkan kulit si ibu 
~ membantu kawal paras kolestrol 
~ memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.  
~Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.  Soya Shaklee adalah non GMO soy.  Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol.  Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah.  Kualitinya sangat tinggi.

 

family+wellness+set Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

 

 Vita-Lea Iron Formula 
Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif dan diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
 
Sustained Release Vita-C 
Mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah.
 
 B-Complex 
Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang.  Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisma.
Set ini boleh diambil oleh semua individu kecuali kanak-kanak dibawah 12 tahun. Berminat untuk mendapatlan Family Wellness Set Shaklee untuk kesihatan seisi keluarga? Sila hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Family Wellness Set Shaklee Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

Punca Pendarahan Semasa Mengandung

Anda mengalami pendarahan semasa mengandung? Jangan risau kerana 15-25% wanita hamil mengalaminya. Dapatkan rehat secukupnya. Bedrest. Bedrest sangat penting bila pendarahan berlaku. Nak tahu apakah punca pendarahan semasa mengandung?
pendarahan saat kehamilan 300x203 Punca Pendarahan Semasa Mengandung
Punca Pendarahan Semasa Mengandung
Apakah punca pendarahan semasa mengandung?
1. Pendarahan boleh berlaku disebabkan ibu yang terlalu aktif & lasak terutamanya di awal trimester kehamilan di mana kandungan masih belum berapa kuat. Sebab tu bila pendarahan berlaku, ibu wajib bedrest. Lupakan kerja pejabat, lupakan kerja rumah, minta bantuan suami atau ahli keluarga yang lain untuk menjaga anak-anak. Apa yang anda perlu lakukan ialah rehat, rehat & rehat.
2. Pendarahan juga boleh menjadi petanda bahawa anda mengalami hakisan serviks atau kini dikenali sebagai “etropion” serviks di mana sel-sel yang lazimnya berada dalam saluran serviks kini terdedah kepada keadaan luar dan ia kelihatan seperti kawasan “radang”.
3. Disamping itu, pendarahan juga boleh berlaku selepas persetubuhan disebabkan oleh jangkitan vagina, jangkitan serviks dan polip (pertumbuhan tidak berbahaya).
4. Di samping faktor-faktor di atas, pendarahan juga mungkin berlaku kerana kekurangan protein. Terutamanya ibu yang mengalami alahan atau morning sickness yang teruk. Langsung tak boleh makan atau minum. Kalau kita tak makan, tubuh badan kekurangan vitamin terutamanya protein yang penting dalam pertumbuhan janin. Oleh itu, ESP adalah vitamin yang penting untuk ibu yang hamil. 

imagesCAC314KW Punca Pendarahan Semasa Mengandung

Sekarang anda dah tahu tentang punca pendarahan semasa mengandung. Jika anda mengalami pendarahan, jangan panik. Berjumpa dengan doktor untuk memastikan kandungan anda berada dalam kedaan yang baik dan amalkan tips untuk merawat pendarahan semasa mengandung yang saya kongsikan di sini. Jangan lupa amalkan ESP Shaklee. Jika pendarahan berterusan, sila jumpa doktor semula.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Punca Pendarahan Semasa Mengandung 

Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

Ada bermacam-macam jenama set berpantang di pasaran. Rambang mata nak pilih, kan? Kebanyakan set bersalin mengandungi herba. Kalau baby jaundice atau demam kuning, doktor tak benarkan ibu makan herba. Dengan set bersalin Shaklee, anda tak perlu risau kerana ianya bebas herba & dijamin selamat untuk ibu & bayi. Tempoh berpantang anda akan menjadi sangat mudah kalau anda mengambil set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee.

set+berpantang Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

Set berpantang moden terbaik dengan set berpantang Shaklee

Set ini mengandungi 4 jenis vitamin iaitu:

VITALEA 

Mengandungi 28 jenis vitamin termasuk Vitamin A,B, C,D, E, kalsium, zinc, iron, dan sebagainya. Juga dikenali sebagai multivitamin. Vitalea berfungsi untuk memberi kesihatan kepada ibu yang baru bersalin & sekali gus bayi yang menyusu ibu juga akan mendapat khasiatnya.

B-COMPLEX 

Ia memberikan anda mood gembira. Sangat penting bagi mengelakkan angin meroyan semasa berpantang. B Complex mengandungi kesemua 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh badan bagi menggantikan vitamin B yang hilang semasa proses mengandung & kehamilan. Vitamin B adalah penting bagi menjaga kesihatan jantung, sintesis DNA, memberi tenaga, & mengurangkan stres bagi ibu yang sedang berpantang. Lazimnya, ibu berpantang kekurangan tidur kerana jadual tidur bayi yang tidak menentu di samping bayi yang kerap menangis. Tambahan pula tubuh badan masih dalam proses untuk recover selepas 10 bulan mengandung & melalui proses kelahiran yang memenatkan. Oleh itu, B-Complex adalah satu kemestian bagi ibu dalam pantang.

Vitamin C

Ia merupakan Anti oksida, menguatkan sel, menjaga kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot, dan salur darah ibu yang baru melahirkan.

ZINC COMPLEX 

Ia mnyembuhkan luka bersalin dengan cepat & mengatasi masalah rambut gugur selepas bersalin. Zink merupakan mineral yang sangat penting bagi tubuh badan manusia, terutamanya ibu yang baru bersalin & menyusukan bayi. Ia merangsang tindakan 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi biokimia dalam badan kita yang mana mempercepatkan proses penyembuhan luka bagi yang bersalin secara normal atau pembedahan, mengurangkan masalah keguguran rambut, dan yang paling penting meningkatkan metabolisma. Boleh cepat kurus!!

Keempat-empat vitamin di atas adalah set asas bagi ibu yang baru lepas bersalin. Bagi ibu yang inginkan kesihatan optima & ada bajet yang lebih, anda boleh tambah vitamin  dibawah untuk mendapat set berpantang lengkap:

1) ESP

Memberikan tenaga & membantu membanyakkan susu. Anda boleh mmebaca kebaikan ESP yang lain di sini.

imagesCAC314KW Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

 2) Ostematrix

Kaya dengan kalsium. Ia membantu anda mengatasi masalah sembelit dan membekalkan anda kalsium yang mencukupi. Ibu yang menyusukan bayi memerlukan kalsium yang secukupnya supaya gigi tak bergoyang & takde rasa sakit-sakit badan.

 
Image15236829 Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

3) Alfalfa
Ia memang sangat penting untuk ibu yang nak bahagian intim kembali seperti anak dara. Ia juga bertindak sebagai milk booster. Banyak sangat khasiat Alfalfa. Anda boleh membaca kelebihan Alfalfa di sini.

Berminat nak dapatkan set berpantang moden terbaik dengan Set Berpantang Shaklee? Hubungi saya sekarang.

Cik Puan Nurul 2 300x170 Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee
pixel Set Berpantang Moden Terbaik Dengan Set Berpantang Shaklee

Switch to our mobile site

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.